tyskland

Bilsemester till Mosel

Magiskt, måleriskt och makligt: Semestra i världens vackraste flodlandskap där romantiken blomstrar, och tempot ligger på en skön, avkopplande nivå. Den sagolika charmen mellan vinterrasserna och korsvirkesstäderna vid floden är något utöver det vanliga.

Mosel snor sig igenom Sydtyskland, från Koblenz hela vägen ner till Trier genom ett mycket pittoreskt flodlandskap, förbi den ena idylliska vinbyn efter den andra. Semesterregionen passar perfekt till en bilsemester full av romantik, där man kan resa från den ena vingården till den andra. Mosel har dessutom mängder av markerade vandringsleder utmed floden, vilket gör att man lätt kan vara aktiv på sin semester och många åker till Mosel bara för att vandra på en vandringssemester. Är man vid Mosel får man heller inte missa att segla med sightseeingbåtarna som sakta glider fram förbi pampiga medeltidsborgar, som tronar över landskapet från de höga vinbergen och klipporna omgivna av vinodlingar och vingårdar.

Mosel är ju känd som en perfekt destination för en autentisk vinsemester. Under vinskörden kan du uppleva den unika stämningen då man skördar alla druvor som omsorgsfullt och traditionsrikt ska förvandlas till eleganta viner. Det är inte ovanligt att du blir inbjuden till vinprovning hos de lokala vinbönderna, när du bor på ett familjeägt hotell, och du kan då se fram emot att få en unik inblick i Mosels vinvärld – kommer du ihåg hur lätt och elegant en Riesling kan kännas på tungan? Och vill du uppleva detta, ja då är det dags att boka en bilsemester till Mosel med Happydays.

Hämta inspiration till din nästa semester i Mosel på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;