rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration

blog_image
Här är bloggen, där vi vill berätta de små historierna från bilsemester-byrån; senaste nytt om nya typer av semestrar, nyheter i Happydays-sammanhang och kuriosa av alla de slag, som förhoppningsvis är intressant just för dig. Välkommen till vårt förslag på en e-anslagstavla med högaktuella uppdateringar från resebyrån Happydays.
  • Aktuellt - små historier från Happydays
  • Blog oprettet: 29-03-2017
  • Blogindlæg i alt: 102
  • Antal kommentarer: 0
  • Antal følgere: 4
  • Følg denne blog 
Vi blir enklare, snabbare och finare!
03-01-2017

NU är vi så förväntansfulla … För snart kan vi presentera vår helt nya hemsida för dig!

Vi har haft många och långa möten, deltagit i seminarium, anställt praktikanter och en projektmedarbetare samt vridit och vänt på alla fråge- och problemställningar i Kravspecifikation version 1-3.

Grafiker, textförfattare, online-koordinatörer och IT-anställda har jobbat med allt från sax och kritor över svarta tavlan till långa, digitala koder. Allt är till sist nedkokt till vår helt nya happydays.nu – och inom kort är den helt klar.

Vårt nyårslöfte för 2017 är nämligen att ge dig en mycket bättre upplevelse, när du bokar resor och besöker oss online.

Vad kan jag se fram emot?
Allt som du redan är bekant med, kommer fortfarande att finnas kvar – men med ett jättelyft av funktionerna och ett nytt grafiskt utseende.

Vid sökningar efter semestervistelser får du också fler filtreringsmöjligheter, så att du snabbt och lätt hittar just den resan som du går och drömmer om.

Gästbetygen kommer också att framhävas, så du får en bättre inblick i bedömningar av hotellen och enkelt kan besluta var du helst vill hålla din nästa semester.

På vår nya Google-karta kommer du att kunna se sevärdheter, attraktioner och flygplatser i närheten av ditt hotell, och om du klickar på ett hotell får du en bild fram på hotellet med 3 framhävda saker, som är speciella för just detta hotell. Du får också möjlighet för att tagga dina blogginlägg, och du kan lätt hitta de bloggar du vill läsa genom att klicka på orden i det nya tagg-molnet.

På vår nya hemsida kommer du också att kunna logga in med ditt Facebook-konto – enkelt och lätt!

Vad händer när jag är inloggad?
När du är inloggad har du tillgång till hela Happydays klubb-universum, där du varje vecka får specialerbjudanden till särskilda medlemspriser. Det är också här, du hittar massor av information om våra resmål och det är här du kan delta i alla våra tävlingar.

Dessutom kan du dela blogginlägg om dina semesteräventyr och andra höjdpunkter från din vardag. Du kan också följa och kommentera andra klubbmedlemmars bloggar och du har alltid enkelt komma in på din lista med bloggar som du följer, dina tidigare och kommande resor samt dina favoriter.

Det låter bra! Vad mera?
Jajamänsan, startsidan har fått en rejäl ansiktslyftning. Vi har byggt upp den så att det blir lättare för dig att söka efter resor och gå på upptäcktsfärd i Resklubbens semesterberättelser, se filmer från de olika semestermålen, prova lyckan i våra tävlingar, dela bra restips, hitta nya hotell, få de bästa erbjudandena – nu direkt från startsidan.

Vi har gjort det mycket lättare för dig att hitta i vårt semesteruniversum och vi har lockat våra grafiker att hitta läckrare bilder och grafik, så att ditt besök hos oss blir mer underhållande.

Samtidigt har vi sett till att sidan nu fyller ut hela din bildskärm, och den är dessutom mobilanpassad, så att vi ser bra ut på alla dina skärmar, t.ex. på din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Vi har också trimmat själva motorn och ökat hastigheten på vår nya hemsida, så att du slipper vänta på att sidorna ska öppnas!

När kan jag besöka den nya hemsidan?

Vi jobbar stenhårt – och så lanserar vi den nya hemsidan för dig så snart som möjligt när alla bitarna är på plats. Därefter kommer den också att finnas tillgänglig och optimerad på din mobil och surfplatta.

Vi ses enklare, snabbare och finare inom kort!

Tags på indlægget

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
14-05-2017skrev Torbjörn Andersson
Skulle uppskatta info om hotellen accepterar hund eller ej. Mvh Torbjörn Andersson
14-05-2017skrev Lasse
Ni har alltid haft ett utseende på er sida som ger amatörmässigt utseende. Alldeles för mycket text, för liten textstorlek och för små bilder. Med enkla medel skulle ni kunna åtgärda detta, istället för att göra en ny sida i samma stil.

Seneste blogindlæg

3 tips til den mest praktiske bilferie
At tage på bilferie, er måske ikke altid lige så let som man tror. Bilferier kan være kedelige, dyre og alt for langtrukne, men det kan også være et godt middel til at slappe af, og få brugt tiden på noget man sætter pris på. For at få den mest velovervejede bilferie, og for at få det bedste ud af bilferien, er der her 3 tips til en praktisk bilferie.

Før i rejser
Bilferier kan til tider godt blive dyre. Man skal sørge for benzin, overnatning og restaurantbesøg, som i sidste ende godt kan løbe ud i mange penge. Men for at spare, der hvor man nu kan, kan man overveje at tage de ressourcer med, som man allerede har liggende derhjemme. Til turen kunne man fx tage termokander med, så man kan lave nudler, drikke en kop kaffe, eller lave suppe-i-en-kop. Her kan man spare på pengene, samtidigt med at det går så nemt som smurt.

Mens i rejser
Når man så endelig er kommet af sted, kan det være en god ide, hvis man planlægger ens pauser, så godt man nu kan, ud fra hvor tit der er behov for at stoppe. Man kan nemlig risikere at skulle stoppe flere gange end nødvendigt, som egentlig bare sluger ens tid. Udover det praktiske ved selve køreturen, kan man også fokusere på at få det arbejde lavet, som man skal have lavet. Det kan være alt fra skoleopgaver, til at besvare mails eller noget helt tredje. Her kan man nemlig slå tiden ihjel, med at være produktiv.

Efter rejsen
Ved ens ende destination, er der stor sandsynlighed for, at bilen ikke er lige så ren som den var før selve rejsen. Her kan det være en god ide at rydde op i bilen, så hurtigt som overhoved muligt, inden bilen skal tages i brug igen. For når bilen så skal bruges igen, står den klar og lige til at køre i.
0 Kommentarer
Nordfriesland - så är vi här igen
Vi har precis kommit fram till Hotel Arlau-Schleuse i Hattstedtermarch som ligger precis intill den näst yttersta vallen. Platsen är verkligen fascinerande, och hotellet ligger längst ut i ensamt majestät med sitt jättestora stråtäckta tak. Vi har varit här förut, och lovade då varandra att vi skulle komma tillbaka. Nu är vi här och sträcker automatiskt armarna i luften och tar ett djupt andetag av den friska luften. Vi är lyckligt lottade och får ett rum på första våningen med den mest underbara utsikt över naturen och det rika fågellivet. På markerna och på de branta vallarna ser vi hundratals får som alla säkert har varit lamm här i påsk. Vi upplever Nordfriesland i stormande kuling idag och vi är glada för att få uppleva naturens krafter. Före middagen besökte vi Hamburger Hallig som ligger 7 km från hotellet, en plats som vi tycker mycket om. Vi ska inte helt ut till den yttersta punkten idag, vi parkerar bilen längs vägen och går upp på toppen av diket och kikar ut över Hamburger Hallig. När man står här uppe på toppen och vrider kroppen 360 grader runt upplever man marsklandskapet så långt ögat kan nå och det med olika slags väder. Vi såg en himmel så blåsvart att vi aldrig hade upplevt något liknande, samtidigt sken solen i ett annat väderstreck. I en tredje riktning såg vi ett våldsamt regnoväder och på en annan plats svävade de mest otroliga moln på himlen. Det hela kulminerade med en jätteregnbåge på himlen. Nu fick vi uppleva det som konstnären Emil Nolde har målat så många gånger, det ombytliga vädret i marsken. Hans museum och konst kan upplevas i Niebüll, 25 km från hotellet. Vi ser fram emot nya naturupplevelser imorgon, väderleksrapporten utlovar en solig dag. Trine H. Resbloggare för Happydays
0 Kommentarer
Celle,- afslutningen på " En kongelig affære "..........
Vores ferie lakker mod enden og de tre sidste dage, skal tilbringes på Althoff Hotel Fürstenhof. Stedet ligger fantastisk, oprindeligt adelspalads fra omkring 1680. 5 stjerner kan hotellet bryste sig af og med rette, her er der mulighed for at blive forkælet. Servicen er i top, morgenbuffeten i særklasse. Skal du afkøles, er der swimmingpool i kælderen og andre wellnessting. Altstadt, den gamle bydel i Celle, ligger 10 min. gang fra hotellet. Det berømte Herzogschloss og slotsparken ligge ligeså i gåafstand, og det var her på slottet, at "En kongelig affære" tog sin afslutning. En film som mange har set, omhandlende Kong Christian den 7. og hans unge hustru Caroline Mathilde. Et turbulent forhold, da kongen var mentalt utilregnelig og uinteresseret i sin hustru. Kongen får tillid til Struensee og bliver hans livlæge og senere også meget deltagende i statsanliggender, da kongen rent faktisk ikke magtede opgaven. Struensee kommer tættere på familien, og mellem Caroline Mathilde og Struensee, opstår en hed kærlighedsaffære, som til sidst får fatale følger. Kongen kræver Struensee halshugget. Dronningens bror Georg lll, som er kurfyrste i Hannover hertugdømme, kommer til landet og kræver søsteren udleveret. Det accepteres, dog uden at hun kan få sine børn med sig. Dronningen kommer til at bo resten af sit korte liv på slottet i Celle, som den gang var slået sammen med Hannover. I dag kan slottet besøges, dog ikke i sit oprindelige udseende indendørs, da slottet bliver brugt til forskellige udstillinger. Dog er der udstilling om Caroline Mathilde i hendes oprindelige stuer, og det er da lidt specielt at tænke sig, at her har hun gået rundt for ca. 250 år siden. Tæt ved slottet, inde i Altstadt, ligger Stadtkirche hvor Caroline Mathilde ligger begravet. Vi kunne ikke selv finde stedet, men fik oplyst at hun lå nede i fyrstekrypten under kirkegulvet. Det viste sig, at vi dagen efter kl. 16 kunne se krypten med kisterne, med nogle af de betydeligste fyrster og deres familier for Celle og så Caroline Mathilde. Kordegnen fortalte levende om familierne og selvfølgelig den skæbnesvangre historie omkring Caroline Mathilde. Hotellet ligger ligeså ved siden af den franske have, Caroline Mathildes yndlingspark, som hun ofte spadserede i. I 1784 blev der oprettet et mindesmærke for hende, som kan ses når man går tur i haven. En spændende historie, hvor alt der relaterer sig til hendes liv, ligger inden for gåafstand. Altstadt i sig selv, er en meget yndig by. Mange meget gamle bindingsværkshuse, ligger skulder ved skulder og vi taler om huse der er 400-500 år gamle. Byen har et rigt forretningsliv med butikker af enhver art, som smelter fint sammen med alt det gamle. Trænger man til ro, er der indtil flere parker omkring Celle, som er ganske smukke. Celle, en flot finale på en dejlig sommerferie, hvor både friluftsliv og byliv, er gået op i en højere enhed. Vejrmæssigt, fra + 30 til - grader på bjergtoppen, der deler Østrig og Schweiz.
0 Kommentarer

Seneste kommentar

Finn Møller
Flotte billeder. Flot opsætning. Man er jo klar til at rejse så snart man klikker sig ind på jeres side.
Villy madsen
God og nem at overskue
Anna Nilsson
Vi hittade The Cottage av en slump för några år sedan via Happydays. Sen dess har vi nog återvänt minst 10-15 ggr. Maten är helt underbar. Omgivningarna är som gjorda för långpromenader och personalen med Marianne i spetsen är absolut bäst! Rummen är inte toppmoderna, men där är man ju bara när man sover. En promenad ner till hamnen eller ner till stranden, eller varför inte ner till byn för att köpa smörrebröd hos den lokala slaktaren. Här kopplar vi av!

Populære tags

Vi bruger cookies
Happydays indsamler information via cookies efter gældende lovgivning. Information lagres anonymt og bruges til at huske dine indstillinger samt målrette og forbedre hjemmesiden. Læs mere