hoteller til sommerferien med happydays
cd top arrow

Smaklökarna – Happydays receptblogg

Smaklökarna - Happydays receptblogg
Blog oprettet: 19-09-2014 Blogindlæg i alt: 48 Antal kommentarer: 9 Antal følgere: 4 Følg denne blog
Gullasch à la Victors Residenz Teistungenburg
26-09-2016

I restaurangen på hotellet Victors Residenz Teistungenburg kan man få denna goda gullasch med maltöl. Det är en mustig och värmande gryta som passar fint till hösten och vinterns middagar. 

  • 1 kg. grytbitar av oxkött
  • 40 g. olja
  • 1 kg. lök
  • Salt
  • Mald vitpeppar
  • Grovmald svartpeppar
  • 8 matskedar paprikapulver
  • 2 dl. maltöl
  • ½ liter oxbuljong

Bryn grytbitarna i oljan. Tillsätt hackad lök och rör runt tills löken börjar ta färg. Krydda rätten med salt, peppar och paprikapulver, häll maltöl över och späd med oxbuljong. Låt rätten sjuda under lock i ca. 1 timme. Servera med potatismos.

Smaklig måltid!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
cookie icon Vi bruger cookies
Happydays indsamler information via cookies efter gældende lovgivning. Information lagres anonymt og bruges til at huske dine indstillinger samt målrette og forbedre hjemmesiden. Læs mere