tyskland

Bilsemester till Bayern

En semestervistelse i den södra delstaten Bayern bjuder på möjligheter för att skämma bort sig själv i trevliga omgivningar. Området har något för varje smak, antingen du gillar shopping, kultur, natur eller wellness.

Besök Tysklands tredje största stad och huvudort i Bayern: München. Staden har en svensk historia, då den blev besatt av den svenska kungen Gustav II Adolf år 1632. Idag är München en levande och färgrik stad och full av sevärdheter och möjligheter för upplevelser, kommer du hit i oktober får du uppleva den sjudande stämningen i samband med oktoberfestivalen. Gör en tidsresa och insup atmosfären i den gamla medeltida staden Rothenburg ob der Tauber, som man menar är en av de städer som lyckats bevara den medeltida känslan bäst av alla i Tyskland. Den gamla stadsdelen bjuder på medeltida hus, torn, vinkällare, fontäner och idylliska platser runt omkring. Gör också utflykter i området och se ett av de otaliga slotten som trakten bjuder på, t.ex. det berömda äventyrsslottet Schloss Neuschwanstein, som blev byggt av Ludwig II av Bayern från 1869 till 1886 och som ligger tätt på gränsen till Österrike.

Vi erbjuder också en kryssning på Donau och hotell med en enkel övernattning om du är på väg söderut, samt längre vistelser om du vill utforska detta härliga område. Se våra hotell i Bayern på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;