schleswig holstein
cd top arrow
tyskland

Bilsemester till Schleswig-Holstein


Se fram emot att få uppleva det historiska landskapet på en semester i Schleswig-Holstein. Strax efter du har passerat gränsen till Tyskland är det som om att historien har en helt säregen position. Här kan du uppleva en helt annan kultur, som tar avstamp i en historisk stolthet som du bara finner här. Allt från köpmansgårdarna vid Flensburg fjord till de storslagna sevärdheterna i regionhuvudstaden Kiel.

Dessutom är det enkelt att semestra i Schleswig-Holstein i förhållande till många andra platser – och det är inte på bekostnad av de upplevelser som finns i området. Här hittar du de vackraste naturområdena med de gamla badorterna vid Östersjön mot öst och Nordsjön mot väst, de karaktäristiska dikeslandskapen vid Vadehavet, och de intressanta och mycket trevliga städerna Flensburg, Lübeck och Neumünster, som var och en bjuder på trevliga upplevelser när du har semester i Nordtyskland.

Schleswig-Holstein är den perfekta semesterdestinationen när man kör bil. Det är mycket mer än ett bördigt ”marsklandskap” som man kör igenom på en resa söderöver. Så ta chansen att gå på upptäcktsfärd bland våra semestervistelser i området, som är samlade på listan nedanför. Se vilka upplevelser som Schleswig-Holstein bjuder på, antingen du är på genomresa eller önskar ett par avkopplande dagar med shopping, bad och historiska sevärdheter i Nordtyskland, se alla våra hotell i området på listan här nedanför.

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!

Vi använder cookies. Läs mer..