tyskland

Bilsemester till Rügen

Nostalgi och vågbrus – Rügen är omgivet av hav och historia, och naturidyllen gör att du kan koppla av fullständigt. Upplev en skön semester vid östersjökusten i Nordtyskland och utforska Rügens mysiga badorter där tiden har stått stilla och man kan samla massor av energi genom att gå långa strandpromenader. Semesterdestinationen Rügen lockar med minisemester, sommarsemester och weekend på strandhotell - så långt bort från vardagen som du kan komma.

Checka in på badhotell med service och atmosfär på menyn! Åk på utflykt till Königsstuhl och utforska nationalparken Jasmund. Se också Vendernas gamla borg Arkona på Rügens nordspets. Besök badorter som Binz med fashionabla, gamla semesterpalats. Rügen är Tysklands största ö och ett mycket populärt resmål med sitt läge vid Östersjön, omgiven av Mecklenburg-Vorpommerns pampiga slott och imponerande hansastäder, till exempel Stralsund, som också kallas för porten till Rügen - här ligger nämligen bron som går från fastlandet till Rügen, klicka här för att se våra hotell i Mecklenburg-Vorpommern.

En minisemester på Rügen är något av det bästa man kan unna sig. Se våra fina hotell på Rügen på listan här nedanför.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!