tyskland

Bilsemester till Mecklenburg-Vorpommern

I Mecklenburg-Vorpommern hittar du några av de största sevärdheterna Tyskland har att bjuda på. Här ligger några av de mest välbevarade handelsstäderna, som hade sin storhetstid under medeltiden och där man dessutom kan återuppleva den svenska stormaktstiden. Den rikedom städerna samlade på sig under hansatiden användes till praktfull arkitektur, något som har gett flera av Mecklenburg-Vorpommerns städer status som världsarv.

Det är bland annat städer som Schwerin med sitt imponerande törnrosaslott, Stralsund, Rostock, Wismar, Güstrow och Greifswald som varje år får folk att vallfärda från när och fjärran till området. Men också Mecklenburg-Vorpommerns kuststräcka i den norra delen av Tyskland är värd att besöka; här hittar man bland annat den berömda semesterön Rügen, klicka här för att se våra hotell på Rügen.

Den tyska semesterdestinationen Mecklenburg-Vorpommern har allt att bjuda på: naturen, sevärdheterna och historian! Se våra hotell i Mecklenburg-Vorpommern på listan här nedanför.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;