tyskland

Bilsemester till Hamburg

Besök den spännande staden Hamburg som bland annat är känd för att ha Europas näststörsta hamn (Rotterdam har den största). Stadens pulserande centrum bjuder på shopping, kultur och ett stort antal trevliga restauranger. Genom Hamburg löper otaliga kanaler och floden Elbe, vilket gör att staden ofta blir kallad Nordeuropas Venedig. I hamnområdet Hafencity hittar du den berömda marknaden Fischmarkt, där du kan köpa allt mellan himmel och jord. Besök också Hamburgs nöjescentrum Reeperbahn, Hagenbecks djurpark och den populära Alsterpark där du kan strosa mellan botaniska trädgårdar, planetarium och flera caféer.

Hamburg är Tysklands näststörsta stad och en av de äldsta och mest välburgna. Letar du efter en semester som innehåller möjligheter för shopping och båtutflykter, eller vill du njuta av en hamnstad med en helt speciell karaktär, så se listan över alla våra hotell i Hamburg här nedanför.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;