Vandringssemester i Österrike

Österrike är en perfekt semesterdestination om du vill boka en vandringssemester och utforska den vackraste naturen som Europa har att erbjuda. Med en vandringssemester i Österrike kan du uppleva alpidyllen och utmana dig själv i bergen. Österrikes läge på hög höjd söderut i Europa gör att du får ett behagligt klimat på din vandringssemester med massor av solsken, utan att det blir för varmt.

Våra hotell som du hittar här nedanför ligger i närheten av de vackraste vandringslederna i Österrike. Därför behöver du inte ta dig särskilt lång innan du kan utforska den österrikiska naturen. På våra vandringssemestrar bestämmer du själv hur ofta och hur långt du vill vandra. Och behöver du koppla av kan du njuta av områdets sevärdheter och koppla av på hotellet, där det alltid är frukost med i priset och ofta även andra måltider. Det kan dessutom finnas faciliteter som wellness och pool på hotellet.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;