Julmarknad i Malmö


Öppettider 2024 Malmø julmarknad: datum ej publicerat.

På Gustav Adolfs torg och Södertull mitt i Malmös stadskärna hittar du den klassiska utomhus julmarknaden med genuint hantverk, konsthantverk, delikatesser och allt mellan himmel och jord. Här kan du handla årets julklappar och njuta av den sköna jul- och vinterstämningen som det bjuds på i den glittrande decemberstaden. Mitt i den gamla stadens pittoreska kvarter bygger man upp en julmiljö med julmarknad, pysselstuga, ljusinstallationer, karusell, häst och vagn, tomtar och mycket mer. Under hela december bjuds det på musik och andra stämningshöjande uppträdanden på torget och allt med fri entré. Här kan du strosa runt och dofta, smaka, känna och kanske finna årets bästa julinköp och julklappar.

Upplev också Katrinetorp julmarknad. Här kan du hitta den perfekta julklappen bland fint konsthantverk, mat, blommor och antikviteter blandat med julstämning och framför allt den julpyntade huvudbyggnaden med sin fantastiska julgran. Här finns ett tält för barnen med sagoläsning, fiskdamm och andra aktiviteter.

På Bondens egen julmarknad på Drottningtorget säljs både ekologiska och konventionella produkter som är närproducerade av lokala bönder. Här kan du köpa grönsaker, frukt, ost, bröd, kött och charkuterier samt hantverk av ull- och skinnprodukter.

Men vi rekommenderar också den populära julmarknaden på St. Gertrud på den mysiga innegården som erbjuder bl.a. olika hantverk till tonerna av julmusik som spelar i bakgrunden.

Passa också på att ta en kopp varm choklad eller lite glögg på en av Malmös alla mysiga restauranger, caféer och barer. Malmö är så härligt stämningsfull i juletid och allt glittrar och tindrar lite extra, besök själv Malmö och julmarknaden på Gustavs Adolfs torg – eller någon av de andra, härliga julmarknaderna.

Hitta ett bra hotell nära de berömda julmarknaderna i Malmö - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaderna i Malmö ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;