Julmarknad i Göteborg och på Liseberg


Öppettider 2024 Göteborg och Liseberg julmarknad: datum ej publicerat.

Göteborg är känd som Sveriges goaste storstad, där inköps- och promenadstråken, café- och nattlivet ger massor av spännande upplevelsemöjligheter i den kalla vintertiden. I december månad får man också jul för alla pengarna, staden kläs in i ett glittrande täcke av julgransljus och dekorationer och alla affärer bågnar av julklappsidéer och kreativ julskyltning. Besök t.ex. shoppingcentret Nordstan, som förutom alla sina butiker också bjuder på en egen liten julmarknad med konsthantverk och slöjd på ett av torgen.

Bege dig också utanför centrum t.ex. till det gamla arbetarkvarteret Haga och Kronhusbodarna (bakom Gustav Adolfs torg) där det är julmarknad på helgerna i december månad.

Lite utanför Göteborg finner du också några spännande slottsjulmarknader som brukar avhållas någon eller några helger i slutet av november, t.ex. på Tjolöholms Slott och på Gunnebo Slott. Här kan du passa på att få lite kunglig julstämning och känna, smaka och dofta på de allehanda ting som utbjuds till försäljning.

Men det är nöjesparken Liseberg, som drar flest människor till sig: Liseberg hyser Sveriges största julmarknad (19.11.-30.12.2021) där flera miljoner glittrande julljus får parken att lysa upp i vintermörkret – och här hittar du en gammaldags julmarknad med skridskobana, barnskidbacke, jultomtarnas värld och massor med julbodar där du bl.a. kan få dig ett glas doftande varm glögg eller en påse nyrostade mandlar. Bodarna bågnar av hantverk och alla slags delikatesser och här kan du hitta många bra julklappar.

Se öppettider här

Hitta ett bra hotell nära de berömda julmarknaderna i Göteborg - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaderna på Göteborg ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;