sverige

Bilsemester till Halland

Detta härliga landskap ligger söder om Göteborg på den svenska Västkusten. Här vimlar det av kultur, historia, natur och sevärdheter. Visst klingar städernas namn bekant: Laholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka – alla med sin charm och sina specialiteter, det är bara att sätta igång att utforska detta härliga landskap som också innehåller åarna i den kända ramsan: Vi ska äta, ni ska laga (Viskan, Ätran, Nissan och Lagan).

I Halland kan du bl.a. se Varbergs imponerande fästning och det ikoniska Kallbadhuset i Varberg, utforska Halmstad Slott och Hallands konstmuseum i Halmstad med samlingar av bl.a. GAN och Halmstadsgruppen, se världsarvet Grimeton Radiostation, kolla in teckningsmuseet i Laholm, besöka Skandinaviens största varuhus – Gekås i Ullared, se Skrea Strand utanför Falkenberg, Tjolöholms Slott utanför Fjärås, prova också på fiskelyckan – det finns många möjligheter i Halland för att fiska – både mitt inne i stan, i ån eller ut på havsfisketur. Det finns också många fina golfbanor att välja mellan, här är det bara att ta för sig av alla möjligheter.

På listan här nedanför kan du se alla våra hotell i Halland.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;