Vi älskar Tyskland – och vi blickar framåt!


I samarbete med Tyska Turistbyrån sätter vi nu fokus på semesterlandet Tyskland och då först och främst Nordtyskland. Nordtyskland är ett fantastiskt resmål – och det ligger bara en dagsresa bort! Vi vill ge dig massor av reseinspiration så att du kan drömma dig bort under tiden som vi väntar på att kunna resa helt fritt igen. På en bilsemester i Nordtyskland kan du se fram emot att uppleva ett överflöd av sevärdheter i historiska Hansastäder och känna på storstadspulsen i städer som Hamburg och Bremen. Nordtyska städer är alla rika på kultur tack vare en lång historia som går tillbaka till medeltiden. Shopping, kultur och nattliv är minst lika populära som de underbara stränderna och naturen utanför städerna.

Nordtyskland har en omväxlande och vacker natur – från Rügens spektakulära kalkstensklippor som stupar rakt ner i Östersjön till Lüneburger Heides mjuka ljungklädda hedlandskap. På en semester i Nordtyskland har man perfekta möjligheter för att vara aktiv med vandring, cykling och segling. Ta med egen cykel eller hyr på plats. Och kom ihåg att när coronapandemin är över så brukar tyska städer arrangera fantastiska festivaler året runt, i år genomförde man bland annat Reeperbahnfestivalen i Hamburg i september, medan andra får stå på paus till nästa år. Till våren får du inte missa den ljuvliga Krokusfestivalen i Husum när slottsparken förvandlas till ett ljuslila blomsterhav under våren och nästa år kommer förhoppningsvis alla historiska julmarknader i Lübeck, Rostock, Stralsund och Schwerin igång igen.
Läs mer om hur Tyskland hanterar coronapandemin här

Ditt resmål: Lübeck • Hamburg • Bremen • Niedersachsen • Schleswig-Holstein • Mecklenburg-Vorpommern
Dyk ner i den levande historian på en bilsemester med innehåll – du får massor av inspiration på bloggen!

Här nedanför ser du erbjudandena med reskoden tyskastader – våra förslag på inspirerande minisemestrar till spännande resmål i hela Nordtyskland. Trevligt nöje!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;