Top
cd top arrow

Vinn med Happydays julkalender

Gläns med din julkompetens!
Julkalendern är en trevlig tradition som gör tiden fram till jul lite kortare. Och sedvänjor är något som denna högtid bygger på – men hur mycket vet du egentligen om julen?

Från första december och t.o.m. julafton kan du öppna dagens lucka på denna sida och testa dina kunskaper. Och kom ihåg: ju fler rätta svar, desto större vinstchans har du!

Skriv in personuppgifter och klicka på delta så öppnas dagens lucka.

Happydays Resklubb
För att delta i tävlingen ska du vara medlem i resklubben – gamla som nya medlemmar har lika stor chans att vinna. Medlemskapet är gratis och förmånligt, du får våra nyhetsbrev med semestererbjudanden till medlemspris, reseinspiration samt möjlighet för att skriva resbloggar och delta i flera tävlingar.

Lycka till!

Varje fredag fram till jul utser vi en vinnare av en lyxchokladask från danska Summerbird bland alla dom som har deltagit med minimum ett korrekt svar i samma vecka. Huvudvinsten är ett resevärdebevis från Happydays där vinnaren utses fredag den 27 december.

Alla vinnare kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan. Tävlingen äger rum på vår danska och svenska webbshop. Resevärdebeviset är giltigt i 12 månader och kan användas på Happydays webbshop. Vinsterna kan ej bytas till kontanter och ev. skatt betalas av vinnaren (vinstvärde resebevis 1.000:- och choklad 400:-/ask).

Så hanterar Happydays dina personuppgifter
gevinst
Vi använder cookies. Läs mer..