italien

Norditalien

Når solen speglar sig i de ljumma sjöarna, vinet hälls på i glaset och kryddiga dofter sprider sig mellan trottoarcaféer och restauranger, då vet du att du har kommit till Norditalien. I vackra Toscana väntar mjuka kullar och böljande solros-ängar, vin från Chianti och medeltidsstäder med hälsobringande kurbad där du kan skämma bort dig själv med wellness och bad.

Ett besök i Veneto är som en tidsresa: Upplev romantikens födelsestad, Venedig, med glittrande kanaler och gondolsegling eller åk till Verona med historisk praktarkitektur mellan berg, dalar och sjöar. Vid klassiska Gardasjön får du en sjudande semesterstämning som har lockat turister till sig genom årens gång. Doftande citronlundar, sjönära restauranger och ett landskap fullt av sevärdheter och upplevelser: Besök till exempel nöjesparken Gardaland.

Umbrien gränsar varken till hav eller till andra länder och här hittar du en ärkeitaliensk kultur. På bergssluttningarna möts forntiden, medeltiden och renässansen i de charmiga umbriska städerna.

Hitta hotellet till din semester i Norditalien på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;