tyskland

Bilsemester till Bremen

När du kommer till Bremen, lägger du snabbt märke till att staden är präglad av 1200 års gamla traditioner. Speciellt utmärkande är deras unika rådhus, som är mer än 600 år gammalt och byggt i renässansstil. Staden hyser också Tysklands äldsta och största vinkällare Ratskeller, som stammar helt tillbaka till 1409 och som bjuder på 650 olika vinsorter.

Det äldsta kvarteret i Bremen, som ligger tätt på promenaden Schlachte, tar dig med på en tidsresa till 1500-talet. Här står små, smala korsvirkeshus på rad och ger de besökande möjlighet för att strosa runt bland guldsmeder, konsthantverkare och mängder av mysiga caféer och restauranger.

Bremen är full av liv och upplevelser och har helt klart också något som passar din smak. Så låter detta som en passande semester för dig, är du välkommen att se vår lista på våra hotell i Bremen här nedanför.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;