SPA-semester i Tyskland

Res till Tyskland och skäm bort dig själv med en avkopplande SPA-semester på ett av våra bästa hotell. Lyxa till det med SPA och wellness i Tyskland och få ut en minisemester av det. Sänk axlarna rejält på ett SPA-hotell där stress och vardagsbekymmer försvinner som dagg i solen mellan bastun, poolen och relaxstolarna. Det flesta av våra tyska hotell med wellness och SPA ligger också ofta nära vatten. Som en extra bonus kan du då vandra längs stranden och uppleva den vackra tyska naturen i områdena runt hotellet.

En lyxig SPA-semester kan vara precis det lilla extra som du behöver för att få förnyad energi till vardagslivet med smilgropar och sänkta axlar.

Så vad väntar du på? Svep in dig i den mjuka badrocken och stick in fötterna i badtofflorna på ett av våra dedikerade SPA-hotell eller välj ett vanligt hotell där wellnessavdelningen bara är för läcker.

Se listan över alla våra SPA-semestrar i Tyskland här

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;