Skidsemester i Sverige, Österrike, Italien och Tyskland


Närmare himlen än så här kommer du inte: Ensam med dig själv och den kristallklara luften glider du nerför välpreparerade kritvita pister som står skarpt mot den klara solen och klarblå himlen. Sveriges trygga fjäll, Tysklands trivsamma skidkultur och alptopparna i Österrike och Italien där pudersnö och solbränna på näsan hör samman med afterski och glühwein.

Det finns alltid en perfekt skiddestination i Europa till din nästa skidsemester, oavsett om du vill ha offpist på 3.000 meters höjd eller skidåkning i breda, långa pister tillsammans med familjen. På de flesta skiddestinationer finns det dessutom snökanoner som säkrar tillgången av snö i backarna, både när det gäller de stora World Cup-pisterna i italienska Alperna och de mindre backarna i sydtyska Harz berg.

På en skidsemester i Sverige, Tyskland, Italien och Österrike hittar alla deras eget lilla skidparadis för alpin skidåkning eller längdskidåkning. På de natursköna vintersportorterna hittar du ofta mer än bara skidåkning: Här finns skidskolor, vintervandringsleder, funpark för snowboard, skiduthyrning, transport med skidbussar, vintersportbutiker, restauranger och inte minst, afterski - där man i gemytlig atmosfär avslutar dagen tillsammans med andra glada skidåkare.

Strålande sol och klarblå himmel i skidbackarna kombinerat med livsnjutning, bildsköna landsorter klädda i vintervitt och legendariska skidhistorier: Se fram emot att skapa din egen skidupplevelse!

Beställ din skidsemester i Sverige, Tyskland, Italien och Österrike nu
Se vårt urval av skidsemestrar på hotell på Europas stora och små skiddestinationer på listan här nedanför och klicka vidare för att läsa mer om varje hotell.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;