semesterbostad
cd top arrow

Semesterbostad och semesterlägenhet med plats för många


Det är tryggt att boka en semesterbostad hos Happydays till din nästa minisemester eller sommarsemester: Våra egna inköpare reser nämligen runt till alla semesteranläggningar och hotell och vi kan därför garantera att faciliteterna ser ut som vi beskriver dem. Så att du i lugn och ro kan se fram emot din semester i en stor och komfortabel semesterbostad, oavsett om du väljer ett semesterhus i Danmark, en semesterstuga i Sverige, en semesterlägenhet i Tyskland, en villavagn (mobilehome) i Italien eller en bungalow i Spanien.

En semesterbostad är den perfekta semesterinkvarteringen för dig som vill ha mycket frihet under din minisemester eller sommarsemester. Om du har en storfamilj, så är det ofta denna typ av semesterbostad som passar bäst, men inkvarteringen passar lika bra för dig som reser på parsemester eller i goda vänners lag. Ofta har man också tillgång till semesteranläggningens eller hotellets övriga faciliteter, t.ex. poolområde, swimmingpool, wellness, sporthall, nöjesutbud, barnklubb och familjevänliga aktiviteter.

När man bor i en egen semesterbostad har man också friheten att handla själv och tillaga sina måltider i semesterbostadens eget kök, så att man riktigt kan botanisera bland områdets läckra viner och lokala specialiteter. Ibland finns det också möjlighet att välja helpension eller frukostbuffé och middag på semesteranläggningen. Så om du vill boka en sommarsemester eller minisemester med full frihet, flexibilitet och plats för många personer - kolla då in våra semesterbostäder här nedanför!

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!

Vi använder cookies. Läs mer..