tyskland

Slottssemester i Nordtyskland

Unna dig en slottsemester genomsyrad av magi och äventyr! En dagsresa bort väntar massor av praktfulla slott, herrgårdar och palats, där du kan kliva in genom porten och öppna upp till en semester fylld med elegans i unika, historiska omgivningar. En slottsvistelse i Nordtyskland har ett lyxigt, romantiskt skimmer över sig och bär på minnen från fornstora dagar.

I Nordtyskland ligger slott och herresäten ofta mitt ute i den skönaste naturen, nära de stora kulturstäderna och de brusande vågorna längs Östersjöns kuster. Jo, här kan du semestra som grevar och baroner: De visste precis var i Nordtyskland de skulle placera deras pampiga bostäder för att bo som allra mest romantiskt. Lägg till att de moderna slottshotellen ofta har kompletterat med massor av läckra faciliteter, som t.ex. SPA och wellness. Här har du lov att känna dig lite kunglig och den kortaste vägen till ren romantik med stil och elegans, hittar du på en slottssemester hos Happydays.

Se vårt stora urval av romantiska slottsvistelser och lyxiga herrgårdssemestrar på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfakta
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!