Julmarknad i Tyskland

Följ med på ett äkta juläventyr i Tyskland, där julmarknaderna följer en stark och urgammal tradition som man inte har givit avkall på under årens gång. Tysklands julmarknader är också de mest besökta i Europa.

Tysklands överdådige julmarknader är något utöver det vanliga när det kommer till semesterupplevelser. Varje år vallfärder gäster hit för att uppleva den traditionsrika stämningen som är en av höjdpunkterna för tyskarnas firande av julen. Och det gör man med stil, de tyska städerna kläds i juleskrud efter konstens alla regler och man lockar med Glühwein, Christstollen, Lübeckmarsipan och sirligt dekorerade pepparkakor.

Det finns dessutom fina möjligheter för att välja den stadskuliss man önskar för juläventyret: Här finns allt från den stora julmarknaden mitt i Lübecks världsarv till de mer moderna julmarknaderna i världsmetropolen Berlin – men oavsett vad du än väljer så är Tyskland julmarknader centrum för maximal julstämning, kulturella upplevelser och shoppingmöjligheter utöver det vanliga.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;