julmarknader

Julmagi från Stockholm till München

Upplev legendarisk julstämning

Klara av julklappsinköpen

cd top arrow

Julmarknad i Tyskland


Följ med på ett äkta juläventyr i Tyskland, där julmarknaderna följer en stark och urgammal tradition som man inte har givit avkall på under årens gång. Tysklands julmarknader är också de mest besökta i Europa.

Tysklands överdådige julmarknader är något utöver det vanliga när det kommer till semesterupplevelser. Varje år vallfärder gäster hit för att uppleva den traditionsrika stämningen som är en av höjdpunkterna för tyskarnas firande av julen. Och det gör man med stil, de tyska städerna kläds i juleskrud efter konstens alla regler och man lockar med Glühwein, Christstollen, Lübeckmarsipan och sirligt dekorerade pepparkakor.

Det finns dessutom fina möjligheter för att välja den stadskuliss man önskar för juläventyret: Här finns allt från den stora julmarknaden mitt i Lübecks världsarv till de mer moderna julmarknaderna i världsmetropolen Berlin – men oavsett vad du än väljer så är Tyskland julmarknader centrum för maximal julstämning, kulturella upplevelser och shoppingmöjligheter utöver det vanliga.

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!

Vi använder cookies. Läs mer..