Julmarknad i Quedlinburg


Öppettider 2021 Quedlinburg julmarknad: 24.11.-22.12.2021 • Söndag-torsdag kl. 11.00-20.00, fredag kl. 11.00-22.00 och lördag kl. 10.00-20.00.

2G eller 3G-regel: Ännu inte offentliggjord. 2G = bara entré med covidbevis som bevisar att du är färdigvaccinerad (minst 14 dagar efter sista sticket) eller har tillfrisknat efter att ha varit sjuk i covid-19. 3G = också entré med negativt coronatest.

COVID-19: Vi tar förbehåll för evt. ändringar, inställningar eller restriktioner, som kan påverka julmarknaderna i 2021 pga. coronakrisen. Vi försöker att hålla sidan här uppdaterad, men kan inte garantera för informationen, precis som det kan bli ändringar i sista ögonblicket.

Quedlinburg kom 1994 med på UNESCO:s världsarvslista: Staden kan skryta med över 1200 originella korsvirkeshus från sex århundraden som i sin tur mirakulöst har gått oskadda genom Tysklands dramatiska historia, där de två världskrigen annars har påverkat många kulturskatter svårt.

Därför är julmarknaden i denna unika medeltidsstad i Harz även lite av en attraktion med en äventyrlig medeltidsmarknad, där "konst och gastronomi" är huvudtemat, och där man kan höra julmusik spelandes på rådhuset och i kyrkorna.

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Quedlinburg - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Quedlinburg ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!