Julmarknad i Neumünster


Öppettider 2021 Neumünster julmarknad: 24/11-30/12 2021 • Måndag-onsdag kl. 11.00-20.00, torsdag-lördag kl. 11.00-20.30 och söndag kl. 12.00-20.00.

2G eller 3G-regel: Neumünster julmarknad har i sista minuten beslutat att man inför 2G-regeln. I stadens centrum är det generellt obligatoriskt att bära munskydd.
2G = bara entré med covidbevis som bevisar att du är färdigvaccinerad (minst 14 dagar efter sista sticket) eller har tillfrisknat efter att ha varit sjuk i covid-19. 3G = också entré med negativt coronatest.

Avstånd från Kruså: 107 km/Rostock: 187 km
COVID-19: Vi tar förbehåll för evt. ändringar, inställningar eller restriktioner, som kan påverka julmarknaderna i 2021 pga. coronakrisen. Vi försöker att hålla sidan här uppdaterad, men kan inte garantera för informationen, precis som det kan bli ändringar i sista ögonblicket.

På julmarknaden i Neumünster är scenen klar för en av de största upplevelserna i julen. Här erbjuder de uppställda bodarna godsaker och massvis med julklappsidéer framför den stora, konstgjorda anlagda skridskobanan på 375 m2. Den euforiska och stämningsfulla känslan av att åka skridskor blandas med de starka dofterna från bodarna till en helt fantastisk julstämning som upplevs bäst när mörkret sänker sig en smula och julljusen tar över på julmarknaden i Neumünster.

Det är inte så långt från den dansk-tyska gränsen, bara de 107 km från Kruså till julmarknaden i Neumünster. Så om du kikar efter en mysig, tysk julmarknad, kan Neumünster mycket väl vara ett perfekt val. Året runt är Neumünster i hjärtat av Schleswig-Holstein synonymt med mångfald och vänlighet, och därför är julmarknaden i Neumünster också en mycket speciell händelse som lockar många besökande till sig från både när och fjärran.

Du kan också besöka den trevliga julmarknaden på herrgården Gut Stockseehof. Här väntar 120 julbodar i de vackert dekorerade salarna, där du kan köpa delikatesser, handgjorda presentartiklar och mycket annat (datum kommer senare).

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Neumünster - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Neumünster ser du genom att klicka på knappen "Läs mer"

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!