spa och wellness

Koppla av och njut av livet

Välj mellan de bästa SPA-hotellen

Hitta ny energi till vardagen

cd top arrow

Semester med SPA och wellness


Porlande vatten, välgörande dofter och harmonisk stillhet: Det finns inget som är så välgörande för din kropp och själ som en SPA-semester. Låt dina sinnen fyllas av välmående och njut – din kropp kommer att tacka dig för den välbehövliga bortskämningen. Sjunk ner i bubbelpoolen, kryp in i din mjuka badrock och sträck ut i en vilstol i relaxen: ibland med utsikt över landskapet eller varför inte ta med en bra bok som du kan fördjupa dig i? På din SPA-semester kan du också unna dig extra bortskämning med en wellnessbehandling.

SPA-avdelningarna kan se lite olika ut på hotellen, men oftast finns det relaxavdelning, jacuzzi, bastu, pool och möjlighet för beställning av SPA-behandlingar. Några SPA är mer lyxiga än andra, och några hotell tar ut en mindre entréavgift. Läs hotellfakta, så får du reda på vilka SPA-faciliteter som finns på ditt hotell.

Vi har hotell på kända kurorter i Europa, ibland annat i Österrike och Slovenien, du kan också boka nordiska hotell med läckra SPA-avdelningar i Sverige, Norge och Danmark. Och reser du söderut finns det fina möjligheter för en SPA-semester i Tyskland, Frankrike och Italien!

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!

Vi använder cookies. Läs mer..