Julmarknad i Regensburg


Datum: 27/11-23/12 2017
Avstånd från Kruså: 868 km/Rostock: 689 km

Beläget i hjärtat av Bayern, ligger en av de vackraste städerna i världen - Regensburg. Staden är betraktas som ett "medeltida mirakel" och gick ut helt oskadad från krigen och 2006 kom Regensburg även med på UNESCOs världsarvslista. Bland de mest berömda byggnader räknas det furstliga palatset St Emmeram, högkvarter för den berömda adliga ätten Thurn und Taxis. Under advent är den imponerande egendomen bakgrund för en av de vackraste julmarknader i världen, med 400 år gammal tradition. Slottet som är större än Buckingham Palace, med sin vackra, rymliga park, imponerande arkitektur och dess pittoreska innergård är en extremt romantisk upplevelse i den vintriga atmosfären.

Varje år dras tusentals besökare hit till den imponerande fasaden på borggården som lyser med tusentals ljus, lyktor och facklor i ett mjukt, atmosfäriskt ljussken och erbjuder julshopping inför julen mitt i en vackert dekorerad stad i färgglada färger. Här står traditionella hantverkare allt från smeder till ljustillverkare, och försäljare av krubbor, ull, filt, glasblåsare, keramiker och andra unika föremål. Glögg och många gamla bayerska specialiteter och delikatesser som t.ex. "vildsvin på spett" och "Christmas Altoberpfälzer" finns också.

Här serverar det ädla "Courtyard Cafe" kaffe och kaka m.m. som kan stärka den mest trötta besökaren i den mysiga värmen. Här finns en mycket hög kvalitet på mängder med kulturprogram. Erbjuder en unik upplevelse - inte bara för dem som är intresserade av konsthistoria - utan även för historieintresserade då det är regelbundna visningar av slottet.

Så skynda att beställa ett hotell i närheten av Regenburgs julmarknad - en julupplevelse du sent kommer att glömma och ett minne för livet!

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Regensburg - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Regensburg ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;