julmarknad i neumunster
cd top arrow

Julmarknad i Neumünster


Datum: 25/11-23/12 2019
Avstånd från Kruså: 107 km/Rostock: 187 km

På julmarknaden i Neumünster är scenen klar för en av de största upplevelserna i julen. Här erbjuder de uppställda bodarna godsaker och massvis med julklappsidéer framför den stora, konstgjorda anlagda skridskobanan på 375 m2. Den euforiska och stämningsfulla känslan av att åka skridskor blandas med de starka dofterna från bodarna till en helt fantastisk julstämning som upplevs bäst när mörkret sänker sig en smula och julljusen tar över på julmarknaden i Neumünster.

Det är inte så långt från den dansk-tyska gränsen, bara de 107 km från Kruså till julmarknaden i Neumünster. Så om du kikar efter en mysig, tysk julmarknad, kan Neumünster mycket väl vara ett perfekt val. Året runt är Neumünster i hjärtat av Schleswig-Holstein synonymt med mångfald och vänlighet, och därför är julmarknaden i Neumünster också en mycket speciell händelse som lockar många besökande till sig från både när och fjärran.

Under perioden 30/11-15/12 2019 kan du också besöka den trevliga julmarknaden på herrgården Gut Stockseehof. Här väntar 120 julbodar i de vackert dekorerade salarna, där du kan köpa delikatesser, handgjorda presentartiklar och mycket annat.

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Neumünster - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Neumünster ser du genom att klicka på knappen "Läs mer"

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!

Vi använder cookies. Läs mer..