Julmarknad i München


JULMARKNADEN ÄR AVBOKAD 2021
Beslutet är tagit av en krisgrupp under ledning av stadens borgmästare Dieter Reiter tisdag den 16 november och anledningen är Bayerns höga smittotal.

De planerade öppettiderna 2021 för Münchens julmarknad var: 22/11-24/12 2021 • Måndag-lördag kl. 10.00-21.00 och söndag kl. 10.00-20.00.
Samt 24/12 2021: kl. 10.00-14.00.

2G eller 3G-regel: Julmarknaden i München är avbokad 2021.
2G = bara entré med covidbevis som bevisar att du är färdigvaccinerad (minst 14 dagar efter sista sticket) eller har tillfrisknat efter att ha varit sjuk i covid-19. 3G = också entré med negativt coronatest.

Avstånd från Kruså: 942 km/Rostock: 777 km
COVID-19: Vi tar förbehåll för evt. ändringar, inställningar eller restriktioner, som kan påverka julmarknaderna i 2021 pga. coronakrisen. Vi försöker att hålla sidan här uppdaterad, men kan inte garantera för informationen, precis som det kan bli ändringar i sista ögonblicket.

Julmarknaden i München, vars rötter går att spåra ända tillbaka till 1400-talet, hålls på Marienplatz i hjärtat av staden. De första historiska beskrivningarna av julmarknaden berättar om det stora utbudet av julklappar och gåvor som gick att köpa, t.ex. utskurna träleksaker från Obergammau, Lebkuchen från Nürnberg och glaskonst från de bayerska skogsområdena - saker, som du fortfarande kan hitta här på julmarknaden i München. Traditionen trogen firas julen varje dag under julmarknaden med en konsert från rådhusets balkong och i rådhusets workshop kan barn från 6-12 år delta i olika handarbetsaktiviteter eller baka sina egna julkakor.

På julmarknaden i München finns den traditionsrika, mysiga julstämningen, som får var och en att känna sig som ett barn igen. Från bodarna med julspecialiteter till ljudet av de klassiska julmelodierna och de små, omsorgsfullt inslagna julklapparna uppstår den gamla förnimmelsen av mystik, förundran och nostalgi som bringar glädje till stora som små!

Hitta ett bra hotell nära den berömda julemarknaden i München - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i München ser du genom att klicka på knappen "Läs mer"

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!