Julmarknad i Kiel


Öppettider 2024 Kiel julmarknad: datum ej publicerat.

Avstånd från Kruså: 97 km/Rostock: 223 km

Som delstatens huvudstad har Kiel naturligtvis något att leva upp till, och julmarknaden i den gamla hansastaden vid Östersjön är också en av Nordtysklands största. Varje år drar julmarknaden otroligt många skandinavier.

Holstenstrasse och Alter Markt lockar med glad julstämning med många maritima teman p.g.a. Kiels stolta sjöfartstraditioner. Julmarknaden har dragplåster som julkonserter och en stor och rymlig skridskobana på 750 m2 mitt i staden - och så är bjuder pariserhjulet på Rådhusplatsen på en fantastisk panoramautsikt över staden och hamnen ut mot Kieler Fjord.

Nästan 100 julstånd breder ut sig över Holstenplatz, Asmus-Bremer-Platz och Alter Markt, och genom flera år har även Kiels vänorter Tallinn i Estland, Gdynia i Polen och Kaliningrad i Ryssland varit representerade på Holstenplatz.

Bland de speciella upplevelserna hör en nostalgisk adventssegeltur med ångbåten Freya. Mysig punchdrickning på julturen kan kombineras med underhållning omkring den stora skridskobanan där det är isfestival och det bjuds på sportsarrangemang så som ishockey och curling, medan amatörskridskoåkare också kan prova på skridskoåkning. Kiels julmarknad bjuder på ett särskilt varierat program.

Klicka här och se kortfilm från Kiels julmarknader

Du kan också besöka den trevliga julmarknaden på herrgården Gut Stockseehof. Här väntar 120 julbodar i de vackert dekorerade salarna, där du kan köpa delikatesser, handgjorda presentartiklar och mycket annat (datum kommer senare).

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Kiel - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Kiel ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;