Julmarknad i Hamburg


Öppettider 2021 Hamburg julmarknad: 25/11-23/12 2021 • Söndag-torsdag kl. 11.00-21.00 och fredag-lördag kl. 11.00-22.00.
2G eller 3G-regel: Hamburgs största julmarknad är Rathausmarkt och den ligger på torget framför stadens rådhus. I 2021 delas Rathausmarkt upp i två separata avdelningar: ett mat- och dryckesområde och ett område med bara saker.
2G-regeln gäller i mat- och dryckesområdet, så här är det bara entré för dem som har vaccinations- eller immunitetsbevis. Området med bara varor (ej mat och dryck) är öppen för alla, här är det dock krav på att man ska hålla avstånd och använda munskydd.
Julmarknaden i stadsdelen St. Pauli har offentliggjort att man använder 2G-regeln.
2G = bara entré med covidbevis som bevisar att du är färdigvaccinerad (minst 14 dagar efter sista sticket) eller har tillfrisknat efter att ha varit sjuk i covid-19. 3G = också entré med negativt coronatest.

Avstånd från Kruså: 166 km/Rostock: 186 km
COVID-19: Vi tar förbehåll för evt. ändringar, inställningar eller restriktioner, som kan påverka julmarknaderna i 2021 pga. coronakrisen. Vi försöker att hålla sidan här uppdaterad, men kan inte garantera för informationen, precis som det kan bli ändringar i sista ögonblicket.

Endast 2 timmars biltur från den dansk-tyska gränsen väntar Hamburgs centrum med massor av möjligheter för att julhandla på ett sätt som är lite över det vanliga.

Den inre delen av staden är i månaden upp till jul fylld med julbodar och konsthantverkare i ett hav med julmarknader (Rathausmarkt, Altona/Ottensen, Gänsemarkt, Spitalerstrasse och Jungfernstieg) med olika teman: Här finns bl.a. ekologisk julmarknad, hansastads-julmarknad och den traditionella Hamburg julmarknad som samlar julspecialiteter från hela Tyskland.

Den nya, stora historiska julmarknaden är det senaste med rådhusplatsen som präktig scen. Upplev också de duktiga punchbryggarna, kakbagare och de fem traditionella julskeppen vid Jungfernstieg, där det vimlar med trollerier och jonglörer - och hembakade småkakor.

Hamburg har nämligen alla dofterna och specialiteterna, som de äkta, tyska julmarknaderna är så berömda för - och lite till. Så längre bort behöver du inte resa för att köpa äkta tyska julvaror som t.ex. Lebkuchen (julkakor) från Nürnberg - eller trähantverk från Erzgebirge.

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Hamburg - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Hamburg ser du genom att klicka på knappen 'Läs mer'.

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!