Julmarknad i Göttingen


JULMARKNADEN ÄR AVBOKAD 2021
Beslutet är tagit den 30 november och anledningen är höga smittotal.

De planerade öppettiderna 2021 för Göttingen julmarknad julmarknad var: 22/11-29/12 2021 • Måndag-lördag kl. 10.00-20.30 och söndag kl. 11.00-20.30.
Särskilda öppettider: 24/12-26/12 2021: Stängt.

2G eller 3G-regel: Julmarknaden är avbokad.
2G = bara entré med covidbevis som bevisar att du är färdigvaccinerad (minst 14 dagar efter sista sticket) eller har tillfrisknat efter att ha varit sjuk i covid-19. 3G = också entré med negativt coronatest.

Avstånd från Kruså: 436 km/Rostock: 447 km
COVID-19: Vi tar förbehåll för evt. ändringar, inställningar eller restriktioner, som kan påverka julmarknaderna i 2021 pga. coronakrisen. Vi försöker att hålla sidan här uppdaterad, men kan inte garantera för informationen, precis som det kan bli ändringar i sista ögonblicket.

I den gamla stadsdelen i Göttingen pyntas det för julmarknad. Julmarknaden i Göttingen har allt som man överhuvudtaget kan drömma om. Konsthantverkare som träsnidare, ljusstöpare, glasblåsare och krukmakare har julbodar där man kan göra ett bra kap på julhandeln och kanske hitta just den julklapp som saknas.

Med det gamla rådhuset och den tvåtorniga Johanneskyrkan som kuliss är det mycket idylliskt att besöka julmarknaden i Göttingen, där det är svårt att inte bli frestad av de läckra julspecialiteter som t.ex. kanderade äpplen, franska pannkakor, kastanjer m.m. Listan med alla små mysiga detaljer är närmast oändligt lång och den speciella julstämningen som härskar här på julmarknaden i Göttingen bör upplevas på egen hand och med god tid till att suga upp allt.

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Göttingen - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknad i Göttingen ser du genom att klicka på knappen "Läs mer"

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!