Vinsemester i Europas vackraste vinlandskap


Är du också galen i vin?
Då måste du titta närmare på vår lista med utvalda vinsemestrar, där det till exempel ingår en vinprovning och rundvisning på en autentisk vingård. Så klicka dig fram på listan här nedanför och se vilka vinupplevelser som gömmer sig bakom våra vinsemestrar i kända vinregioner som Frankrike, Italien och Tyskland.

Får vi ge dig mer inspiration till semestrar i klassiska vinområden?
På dessa semesterdestinationer kan du hämta inspiration till en vinsemester på egen hand med fina möjligheter för utflykter längs klassiska vinvägar. I dessa kända vinområden finns det mängder av fina vingårdar där det är möjligt att stanna till och göra ett spontanbesök, vingårdar där passionerade vinbönder ofta står till tjänst med både rundvisning på sina ägor samt provsmakning och försäljning av lokalproducerat vin.

Vad sägs om att prova Rieslingviner i Alsace, Sancerreviner i Loiredalen, viner från Valpolicella, Bardolino och Soave vid Gardasjön och en sammetsröd Amarone i Veneto? I Toscana är områdets viner främst producerade av druvan Sangiovese och i både Mosel och Rhen kan du få alla varianter av Rieslingvin – från torraste torrt till söta och mousserande viner.

Trevligt nöje!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;