Vandringssemester i Italien

Italien är inte bara en semesterdestination för dig som längtar efter sommar och sol. Det avlånga stövellandet Italien är ett härligt resmål om du önskar boka en vandringssemester och njuta av det ljuva livet i det vackra landet. Med en vandringssemester i Italien får du otroligt många upplevelser med på vägen: Vandring i Alperna, upptäcktsfärder i soliga dalar och praktfulla utsikter över vackra sjöar i Norditalien, till exempel Gardasjön. Italien har allt!

Våra hotell som du hittar här nedanför ligger i närheten av de vackraste vandringslederna i Italien. Därför behöver du inte ta dig särskilt lång innan du kan utforska den italienska naturen. På våra vandringssemestrar bestämmer du själv hur ofta och hur långt du vill vandra. Och behöver du koppla av kan du njuta av områdets sevärdheter och koppla av på hotellet, där det alltid är frukost med i priset och ofta även andra måltider. Det kan dessutom finnas faciliteter som wellness och pool på hotellet.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;