Badsemester nära hav och sjö


Sand mellan tårna, svalkande dopp i ett salt, vidsträckt hav eller silkesmjukt sjövatten med en idyllisk inramning: Drömmer du också om en badsemester där du bor nära vattnet på din nästa sommarsemester? Hos Happydays erbjuder vi badsemestrar på hotell som ligger på kort avstånd från stranden, till exempel på kända badorter vid havet eller vid stora sjöar och populära friluftsbad. Semesteravkoppling nära vattnet är bland det bästa som finns när du behöver komma bort från vardagens alla måsten – och reser du med barn är badsemestern alltid en stor succé.

Res söderut på din bilsemester under sommaren på din badsemester, för då kan du välja mellan flera hotell vid någon av Italiens vackra sjöar, exempelvis den legendariska Gardasjön dit skandinaviska turister har vallfärdat genom flera decennier. Vi har även flera baddestinationer i Tyskland, Polen och Kroatien där du kan tillbringa din semester nära hav eller sjö och i Österrike hittar du bland annat alpernas egen Riviera, Zeller See, eller sköna friluftsbad där hela familjen kan breda ut sig på stora grönytor och njuta av en badsemester som omväxling till alla vandringsäventyr i bergen.

Du kan också tillbringa din nästa badsemester på ett hotell nära havet på våra klassiska nordiska turistdestinationer Skagen och Bohuslän. I Skagen kan du se fram emot en badsemester med havsbad från långa, breda sandstränder med mjuk, vit sand och i Bohuslän kan du dyka från mjuknötta granitklippor rakt ner i det salta havet. Och om du semestrar utanför sommarsäsongen, så finns det fortfarande fina möjligheter för dig som är vinterbadare att ta ett dopp – och är du inte det, ja då kan du alltid ta en uppiggande promenad med massor av frisk luft och vågornas sköna brus.

Se vår lista över badsemestrar i Europa här nedanför.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;