Weekendresa | Weekendresor


En weekendresa ger dig den perfekta möjligheten för att ladda upp energi på ett hotell i en miljö där du kan få ett välförtjänt luftombyte. Kolla in alla våra hotell där du kan boka en weekendresa, det finns mängder av olika weekendpaket att välja mellan.

Det finns många helger på ett år så du kan variera destinationen för dina weekendresor under årets gång. På Happydays har vi ett stort utbud av weekendresor och här kan du välja om det ska vara en weekendresa med temat storstad, wellness, gourmet, lantidyll, aktiv semester, badsemester, skidsemester eller bara en weekendresa till en helt ny plats som du har lust att utforska.

Nu har du bara en sak kvar att göra: Välj och vraka mellan alla våra weekendresor på listan här nedanför och boka den som tilltalar dig mest. Res med en vän eller samla ihop ett helt gäng – en weekendresa ger garanterat oförglömliga minnen och möjlighet för avkoppling och återhämtning inför vardagen.

Trevlig weekendresa!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;