Solosemester – med och utan barn


Singel eller solo – det behöver inte alltid vara dyrt att resa ensam! På denna sida har vi samlat alla hotellvistelser där du kan boka ett enkelrum utan tillägg. Och har du barnen med får du nästan alltid samma barnrabatt som alla andra, så att du som är ensamförälder kan använda pengarna på något roligare. Du ska inte behöva betala mer bara för att du reser ensam. Och utan den extra avgiften kan du också välja att lyxa till det med ett enkelrum som du bara har för dig själv, också när du reser tillsammans med andra. Det kan göra din semester ännu mer avslappnande.

Så är du singelförälder på jakt efter en sommarsemester, typen som trivs allra bäst om du får sova på ett enkelrum, farmor eller morfar som på egen hand vill ta med barnbarnen på ett litet semesteräventyr? Då är det bara att låta dig inspireras av urvalet här nedanför. Solosemester och singelresor är semester på dina villkor, och möjligheten för att boka enkelrum utan tillägg är något som vi har förhandlat fram till dig – för att din semester är viktig! Trevlig semester, vare sig du reser ensam eller i sällskap med andra.

Se också vårt stora semesterurval av allt från weekendresor till sommarsemester söderut.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;