Semester med hund


Vill du ta med din bästa vän hunden på semestern? Här har vi samlat alla våra hotell där hundar och andra husdjur är välkomna. När du bokar är det viktigt att du informerar oss om att du vill ta med din hund eller ditt husdjur. Du kan göra det genom att skriva det i kommentarsfältet när du bokar eller genom att ringa till oss. Då informerar vi hotellet om att du önskar ett rum där hundar är välkomna.

Vanligtvis måste du räkna med en extrakostnad för att ta med hunden på semestern. Denna avgift betalas direkt på hotellet. Vi upplyser priserna för hundrum på vår webbshop, och om du ringer till oss kan vi också informera dig om priset.

Viktigt att veta: På våra hotell där hundar är välkomna innebär det inte att det är bäddat för hunden. Därför måste du själv ta med vattenskål, hundkorg och allt annat som du eller din hund kan behöva.

Trevlig resa!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;