Julmarknad i Danmark

För att få en helt speciell julstämning kan det rekommenderas att besöka vårt charmiga grannland Danmark där julstämningen breder ut sig från Tivoli i Köpenhamn till de sönderjyska julmarknaderna i Ribe och Tönder.

Julen firas lika intensivt i Danmark som i Sverige. Så snart vi närmar oss adventstiden och mörkret kryper närmare inpå, så väljer vi att tänka på den ljusa högtiden som ligger framför oss. I nästan varje dansk stad har man en stämningsfull julmarknad och pyntar upp med mängder av julljus och dekorerar skyltfönstren med roliga tomtelandskap och andra sköna juldekorationer.

Många av de större städerna i Danmark har sina egna julmarknadstraditioner. Allt från den charmiga julmarknaden i hamnstaden Aalborg i norr till Den Gamle By i Århus och Tivolis stora och äventyrliga julmarknad i Köpenhamn. På de danska julmarknaderna kan du få allt vad ditt julhjärta begär.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!