Julmarknad i Odense, Danmark


Öppettider 2024 Odense julmarknad: datum ej publicerat.

På grund av H.C. Andersen är Odense en av Danmarks helt stora stoltheter. Här värnar man om det historiska område, som har några helt speciella traditioner, vilka gör staden värd ett besök hela året om. Och julen är absolut inget undantag. I första och andra adventshelgen förvandlas det äventyrliga området omkring H.C. Andersens Hus till en stor marknadsplats som det var i gamla dagar då författaren själv gick runt i Odenses gator och gränder. Här hittar du över 50 julmarknadsbodar, förlustelse och massor av underhållning för hela familjen, som här får en trevlig upplevelse med julstämning efter konstens alla regler.

H.C. Andersens julmarknad i Odense sjuder av liv och glädje, levererat av historiskt korrekta spelemän, nissar, vevpositivhalare och utklädda marknadsfolk, som gör julmarknaden i Odense till något helt speciellt. Åk på en rundtur med häst och vagn i de smala kullerstensbelagda gatorna, eller prova en tur i den gamla svängkarusellen i det historiska tivolit. På torget kan du naturligtvis hitta allt, vad hjärtat begär av söta julspecialiteter, vackert konsthantverk och i spegeltältet kan du uppleva en av flera varité shower. Om du har barn med får du inte missa Lotzes Have eller Børnekulturhuset Fyrtøjet, som i juldagarna fungerar som ett stort tematiserat lekrum för barnfamiljer.

Hitta ett bra hotell nära julmarknaden i Odense - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Odense ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;