sverige

Bilsemester till Småland

För många av oss evigt förknippad med Astrid Lindgrens Emil i Lönneberga. Och Småland uppfyller alla våra sinnen också i verkligheten med djupa, sagolika skogar, röda stugor med vita knutar, mörka skogstjärnar, en natur full med bär och svamp på hösten och massor av vilda djur.

Men Småland bjuder på så mycket mer, här kan du uppleva Sveriges världsberömda Glasriket – där du i någon av glashyttorna vid den rödglödande ässjan faktiskt kan prova på att blåsa ditt eget glas. Se också de älskade sagofigurerna i Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Besök den vackra staden Jönköping vid Vätterns strand och gör utflykter till historiska Visingsö och se polkagristillverkningen i Gränna. Vill du ha sköna aktiviteter kan du besöka äventyrsberget Isaberg, som under sommaren är ett eldorado för cykelfrälsta, och under vintern ett härligt alpinområde. Upplev också Vandolarum, ett spännande centrum för konst och design i Värnamo.

Här på listan nedanför kan du se alla våra hotell i Småland.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;