sverige

Bilsemester till Skåne

Sveriges sydligaste landskap ligger på spetsen av den skandinaviska halvön. Skåne är inte som man ibland felaktigt tror ett platt landskap, utan bjuder på en rik och varierad natur. Skåningar är glada och gästfria och Skåne förknippas ofta med god mat, t.ex. gås, spettkakan och ålagillen.

Upplev Skånes svar på Stonehenge – Ales stenar. Se konsten, t.ex. på Kivik Art Center på Österlen. Vandra i Skånes vildmark på Söderåsen i nordväst, eller i nationalparken Stenshuvud med vacker natur gränsande mot Hanöbukten vid Simrishamn. Det milda klimatet är också upphov till Skånes vackra kulturlandskap, vackra parker och trädgårdar – se Krapperup Slott med slottspark vid Höganäs och Norrvikens trädgårdar med utsikt över Laholmsbukten. På sommaren har du många härliga stränder att välja mellan, t.ex. de vackra sandstränderna vid Haväng på Österlen. I Skåne har du också broförbindelse med Danmark via den 15,9 kilometer långa Öresundsbron.

Här på listan nedanför kan du se alla våra hotell i Skåne.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;