sverige

Bilsemester till Öland

Den 30 september 1972 invigdes den 6072 meter långa Ölandsbron som leder dig hela vägen från Kalmar på fastlandet till Färjestaden på Öland. Välkommen till ön som bjuder på solsken och vind, Sollidens Slott, Borgholms Slott, kroppkaka, fantastiskt fågelskådning, UNESCO-listade Stora Alvaret, fyrarna Långe Erik och Långe Jan.

På denna säregna ö kan du med fördel ta dig fram på cykel, eller varför inte hoppa på en av de många guidade bussturerna som tar dig runt ön och förbi många av öns sevärdheter. Öland bjuder bl.a. på ett överflöd av väderkvarnar, långgrunda sandstränder, gröna skogar, konsthantverk, alvarmark, fornlämningar, gå upp i en av de vindlande fyrtrapporna för vacker utsikt, beundra orkidéerna, ät god lokalproducerad mat och specialiteter, se t.ex. Byrums raukar – Ölands bästa raukområde, utforska alla de vackra kyrkorna och gå på upptäcktsfärd bland Ölands alla praktfulla naturreservat med varierad geologi, flora och fauna.

På listan här nedanför kan du se alla våra hotell i Öland.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;