sverige

Bilsemester till Bohuslän

Denna salta västkust glittrar med sina vackra kuststräckor. Det är ett förföriskt landskap som griper tag i ditt inre, och som många gånger bjuder på så praktfulla vyer att du måste stanna upp och nypa dig i armen för att förstå att det är verklighet. Men Bohuslän är så mycket mer än salta hav, idylliska fiskelägen och spektakulära vyer.

Här finner du ett otroligt vackert och varierat natursceneri, vidsträckta storskogar, djupa berg och dalar, vattenfall och fjordar som sträcker sig djupt in i landskapet, idylliska fiskelägen som sadlat om och som nu lever mest på turism där man erbjuder allt ifrån kurser i hur man tillagar havets fångster till guidade båtutflykter i den vackra arkipelagen. Att köpa ett kilo nykokta räkor till en läcker picknick och sätta sig med en vän på en rosa av solen uppvärmd granitklippa och njuta av sällsamheten i det vackra landskapet hör också till höjdpunkterna på en semester i Bohuslän. Passa också på att besöka Kosteröarna i norr som är Sveriges första marina nationalpark, Havets Hus i Lysekil, Nordens Ark i Hunnebostrand, de idylliska fiskelägena Fjällbacka, Kungshamn och Smögen, Bohusläns Museum i Uddevalla och promenera här längs den prisbelönta strandpromenaden med utsikt över Byfjorden och den vackra Uddevallabron.

På listan här nedanför kan du se alla våra hotell i Bohuslän.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;