sverige

Bilsemester till Blekinge

Välkommen till landskapet som också kallas för Sveriges trädgård . Området har i många hundra år varit gränsland mellan Sverige och Danmark, och det är Sveriges till ytan näst minsta landskap (Öland är det minsta). Här finner du tätorterna: Karlskrona, Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg och Oskarshamn.

Blekinge som har Sveriges sydligaste skärgård, vilken består av 1650 öar, kobbar och skär. Till de stora öarna Hasslö, Tjurkö, Sturkö och Senoren kan du köra via broförbindelse. I Karlshamn kan du t.ex. uppleva: Kastellet, Blekinge sjöfartsmuseum, utsiktspunkten Höga rör och Rosengården, utforska världsarvsstaden Karlskrona – som blev utnämnd som ett lysande exempel på en välbevarad planerad europeisk örlogsstad, och här finner du vackra kyrkor, pampiga torg, paradgator och försvarsverk, upptäck också Boda Borg – ett spännande upplevelsecentrum för alla åldrar, besök Aniaraparken i Olofström, S:t Nicolai kyrka från medeltiden i Sölvesborg och strosa i Ronneby brunnspark.

På listan här nedanför kan du se alla våra hotell i Blekinge.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;