Hoteller til ferien med happydays_se
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blogg skapad: 29-03-2017 Blogginlägg totalt: 253 Antal kommentarer: 69 Antal följare: 5 Följ denna blogg

Maxa vårens ledighet 2024

Senast uppdaterat: 29-01-2024
Detta inlägg är läst 2161 gånger
Skapat: 17-01-2020

Våren är en underbar årstid att komma ut och resa, för våren kommer med vårljuset, stora knoppar på väg att brista, porlande bäckar, uteserveringar och solväggar där man kan stjäla en stunds avkoppling – och inte minst en handfull extra lediga dagar. Och om du planerar en smula kan du förlänga din ledighet rejält; perfekt om du vill passa på att resa iväg på en härlig minisemester under våren och försommaren.  

Påsken – långledighet i sikte
Påsken infaller tidigt i år med start i vecka 13, som är den sista veckan i mars. Välj mellan att ta 3 semesterdagar före påsk, vilket ger 10 dagar ledigt (23 mars-1 april) eller 4 semesterdagar efter påsk, vilket ger 11 dagar ledigt (28 mars-7 april).

Valborg och första maj
Ta 2 semesterdagar före eller efter den 1 maj och få 5 dagar ledigt (27 april-1 maj eller 1-5 maj).

Kristi himmelsfärd
Ta 1 semesterdag den 10 maj och få 4 dagar ledigt (9-12 maj). Du kan också välja att ta 3 extra semesterdagar den 6-8 maj och få 9 dagar ledigt totalt (4-12 maj).

Sveriges Nationaldag
Ta 1 semesterdag den 7 juni och få 4 dagar ledigt (6-9 juni).

Midsommarhelgen
Ta 1 semesterdag den 21 juni och få 3 dagar ledigt (21-23 juni). De flesta arbetsgivare ger dock de anställda ledigt på midsommarafton även om det inte är en röd dag.

Restips 1: Upplev Sverige under våren
Sverige är ett vackert land som passar perfekt för en vårsemester med sin saltdoftande skärgård i Blekinge och Bohuslän, ett sevärt inland mellan sjöarna Vänern och Vättern, Värmlands vilda natur samt Göteborgs och Stockholms storstadspuls. Välj din vårfavorit bland våra kvalitetshotell från Skåne i söder till Sunne i norr.

Restips 2: Vårsemester i dejliga Danmark
Danmark är en älskad semesterdestination – och under våren är de danska bokskogarna skirt ljusgröna och längs kusterna finns det fina vandringsleder att välja mellan. Vi har allt från danska krogar till storstadshotell. Se våra hotell med vårankomster i Danmark – från Skagen i Nordjylland till Danmarks vackra huvudstad, Köpenhamn, på Själland.

Restips 3: Möt våren tidigt i Nordtyskland
Historia och natur, idyll och storstad, stränder och sjöar: Nordtyskland är ett spännande och ibland lite bortglömt resmål med en enorm allsidighet – här kan du se fram emot en oförglömlig vårsemester – för i Nordtyskland kommer våren tidigt! Allt från badortsidyllen med vårens första solstrålar på Rügen till storstadspuls i Hamburg.

Trevlig semester – önskar din bilsemesterexpert Happydays!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.

Taggar på inlägget

#Vårkänslor
;