Hoteller til ferien med happydays_se
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blogg skapad: 29-03-2017 Blogginlägg totalt: 232 Antal kommentarer: 66 Antal följare: 5 Följ denna blogg

BLACK WEEK 2022 hos Happydays

Senast uppdaterat: 25-11-2022
Detta inlägg är läst 724 gånger
Skapat: 14-11-2022

Fredag den 25 november kl. 8.00 smäller det!
Då har vi nämligen BLACK WEEK-priser på SOMMARSEMESTER 2023 i Österrike, Frankrike och Italien där DU får upp till 2.200 kronor i rabatt per dubbelrum. Det vågar vi påstå är ett BLACK WEEK-erbjudande som smäller högt!

Försprång för medlemmar
Som medlem i Happydays Resklubb är du VIP och får 24 timmars försprång på våra BLACK WEEK-erbjudanden. Du kan alltså boka redan från torsdag den 24 november kl. 8.00. Är du inte medlem? Skynda dig att bli det med detsamma – det kostar inte ett öre och du får massor av semesterinspiration och andra fördelar.

Bli medlem här

Så här går det till: Den 24 november skickar vi ett nyhetsbrev till alla våra medlemmar tidigt på morgonen där du får en VIP-länk med 5 fantastiska BLACK WEEK-erbjudanden som du kan boka först av alla – en stor medlemsförmån då vissa datum under högsäsong snabbt blir slutsålda. Och visste du att du att om du köper en sommarsemester 2023 för över 4.000 kronor behöver du bara betala depositum nu – och resten 45 dagar före ankomst?  

Först till kvarn
Happydays BLACK WEEK-erbjudanden gäller för alla i perioden från den 25 november och till och med den 2 december, så länge det finns lediga platser (först till kvarn).

Du hittar alla erbjudandena samlat här: BLACK WEEK erbjudanden

BLACK NOVEMBER-tävling
Just nu kan du också delta i vår BLACK NOVEMBER-tävling på Facebook. Här kan du vinna en presentkorg med ett resevärdebevis på 500 kronor, vin och reklamprylar från Happydays! Du kan delta ända fram till den 30 november då vi väljer en vinnare.

Delta på Facebook

Black Week och Black Friday
Vi firar självklart Black Week i förbindelse med Black Friday. Men vad är det? Är det en internationell spara på strömmen-dag? Nej, det är det inte – även om många har blivit så mycket bättre på att släcka ljuset efter sig i dessa tider. Black Friday markerar starten på årets stora shoppingsäsong, julhandeln, och den startar alltid dagen efter den amerikanska kulthögtiden Thanksgiving (fjärde torsdagen i november). Då har många amerikanare ledigt och på grund av den långa helgen kan man shoppa mer än vanligt. Själva namnet Black Friday kommer ursprungligen från Philadelphia, då julhandeln på 60-talet gjorde att man sa att staden var svart av människor under fredagshandeln efter Thanksgivning – det var så begreppet Black Friday kom till.

Allt gott kommer till den som väntar: Snart kan DU hitta din semesterfavorit till BLACK WEEK-pris hos Happydays!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.