Black Week – drömsemestrar till fyndpris


BLACK WEEK börjar den 17/11 med försprång för DIG som är medlem!

Nu är det äntligen dags! Vi sänker priserna på några av våra största semesterfavoriter medan chefen blundar och håller sig så hårt i kontorsstolen att knogarna vitnar.

DU får upp till 3.900 kronor i rabatt per dubbelrum

Välj mellan romantiska vinsemestrar i Frankrike, en tvättäkta drömsemester på vårt bästa hotell i Österrike, det familjevänliga Good Life Resort Riederalm, som bland annat erbjuder ett exklusivt SPA på 2.000 m² med massor av wellness och flera pooler. Du kan också lägga vantarna på en mysig minisemester i Karlshamn eller en lyxsemester bara 52 steg från havet på Varbergs skönaste SPA-hotell!

Black Week-erbjudandena gäller så det finns lediga rum (först till kvarn) eller fram till midnatt den 27 november 2023. Och visste du att om du bokar en sommarsemester för 2024 för över SEK 4.000:- betalar du bara en delinbetalning (depositum) nu och resten 45 dagar före ankomst?

Boka tryggt redan nu
Hos oss kan du ändra datum eller hotell – om du ångrar dig – ända fram till 30 dagar före ankomst och för bara 99 kronor i ändringsavgift.
Läs mer om vår förmånliga ändringsgaranti

BLACK NOVEMBER-tävling
Just nu kan du också delta i vår BLACK NOVEMBER-tävling på Facebook. Här kan du vinna gourmetlakrits från Bülow! Du kan delta fram till den 27 november, då vi lottar fram en vinnare.
Delta på Facebook

Trevligt nöje!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;