Black Week – sommarsemester 2023 till fyndpris


Black Week har startat!
Nu är det äntligen dags… vi sänker priserna på några av våra största sommarsemesterfavoriter medan chefen blundar och håller sig så hårt i kontorsstolen att knogarna vitnar.

DU får upp till 2.200 kronor i rabatt per dubbelrum
Vad får det lov att vara? Välj mellan en romantisk vinsemester med gourmetmiddagar i Alsace eller en semester med italienska smakupplevelser nära Bologna. Vi kan också erbjuda flera härliga sommarsemestrar – till exempel en tvättäkta drömsemester på vårt bästa hotell i Österrike, Good Life Resort Riederalm, som har en exklusiv SPA-avdelning på 2.000 m² med flera pooler eller en semester för storfamiljen i det vackert kulliga landskapet Chianti i Toscana.

Så skynda dig att fynda och hitta din favorit i listan här nedanför och välj det Black Week-erbjudande som du inte kan motstå.

Black Week-erbjudandena gäller så det finns lediga rum (först till kvarn) eller fram till midnatt den 2 december 2022. Köper du en sommarsemester 2023 för över 4.000 kronor behöver du bara betala depositum nu – och resten 45 dagar före ankomst.

Boka tryggt redan nu
Hos oss kan du ändra datum eller hotell – om du ångrar dig – ända fram till 30 dagar före ankomst och för bara 99 kronor i ombokningsavgift.

Läs mer om vår förmånliga ändringsgaranti

Trevligt nöje!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!