Top
cd top arrow

Lös pusslet och vinn ett resevärdebevis

Här på semesterfabriken gillar vi tävlingar och kluriga utmaningar och tänkte utmana dig med ett av våra kluriga digitala pussel. Gillar du att pussla? Normalt brukar det vara små träbrickor som man ska flytta runt på – men här gäller det att istället tänka som en strateg. Du ska dubbelklicka på rutorna i bilden och kan på så vis flytta rutorna upp och ner, till vänster och till höger.

Vi har valt en bild på det berömda Världsuret som du normalt hittar på Alexanderplatz i Berlin, och så har vi delat upp bilden i åtta rutor som vi har kastat runt på. Det är nu din uppgift att försöka sortera upp rutorna så att bilden liknar sig själv igen. För tiden kan man ju inte leka med hur som helst – eller hur?

Efter lite svett och kanske några tårar har du förhoppningsvis klarat av att flytta alla rutorna till rätt plats – och vips – så kan du trycka på delta-knappen och är därmed med och tävlar om ett resepresentkort!

Trevligt nöje & lycka till!
prize
Namn
E-mail
När du deltar i tävlingen blir du automatisk anmäld till vår gratis resklubb och mottager därefter vårt nyhetsbrev med spännande semesternytt och semesterförslag till medlemspriser och ännu fler bra tävlingar. Är du redan medlem, deltar du självklart på samma villkor som nya medlemmar!
Tävlingen startar den 7 oktober och äger rum fram till den 8 november 2021 då vi väljer en vinnare. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev.
Det finstilta
Dina upplysningar används för att kontakta dig om du vinner. När du deltar blir du automatiskt prenumerant av Happydays nyhetsbrev. Medlemskapet i resklubben är gratis och du kan när som helst avanmäla dig.

Så här hanterar Happydays dina personuppgifter

Tävlingen äger rum både på vår svenska och danska webbshop. Resevärdebeviset på 500:- är giltigt 1 år och kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.