Easter

Skapa oförglömliga påskminnen

Upplev Danmark, Tyskland och Sverige under påsken

Få de bästa rabatterna här

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Easter_mobil
cd top arrow

Påsklov 2024

Utnyttja alla helgdagar under påsklovet till att resa iväg och få nya upplevelser. Påsken är också en perfekt tidpunkt att resa tillsammans med barn och skapa sköna semesterminnen tillsammans med hela familjen. Efter de mörka vintermånaderna är det härligt att komma hemifrån och njuta av vårsolen. Påskens helgdagar är en fin möjlighet för att komma iväg på en minisemester eller kanske en lite längre semester.

Och oavsett var du väljer att fira påsken så finns det ett hav av upplevelse att välja mellan i Sverige, Danmark och Tyskland.

Påskveckan i 2024 startar med palmsöndagen den 24 marts och slutar annandag påsk måndag den 1 april som ligger i vecka 13.

Semestra under påsken

Utnyttja att dagarna blir längre och att temperaturen stiger. Res bort på en minisemester och bo på ett av våra härliga hotell i Sverige och Danmark eller res lite längre bort till Tyskland.

Se våra hotellvistelser med ankomst under påsklovet här:

Vilken typ av hotellvistelse gillar du bäst till din påsksemester?

Du kan anpassa din sökning på påsksemester på vår hemsida – allt efter vad du gillar bäst. Letar du efter en romantisk slottsvistelse, hotell med swimmingpool eller vill du hellre koppla av med en SPA-vistelse? Hämta inspiration till våra olika teman här:

Kom också ihåg de andra helgdagarna under våren

Vad ska du göra under Kristi himmelsfärdshelgen och under pingsten? Våren bjuder på många helger där du har möjlighet för att få lite längre ledighet och kan upptäcka nya platser och få med dig nya upplevelser hem i bagaget.

Få restips och inspiration till påskens aktiviteter

Oavsett vart du vill resa i påsk så finns det massor av aktiviteter som du kan uppleva: Om du reser med barn på påsklovet så kan du semestra i vårt sköna grannland Danmark och uppleva LEGOLAND och Ree Safaripark. Vill du hellre ha kulturella upplevelser kan du utforska Tysklands många städer och få en levande historialektion. Vårt eget vackra land Sverige är också spännande att uppleva. Läs mer på vår blogg, se filmer och läs om alla restips som vi har liggande på sidan under varje hotell.

Allmänna frågor om påsklovet

När infaller påsken 2024?

Påskveckan i 2024 startar från palmsöndagen den 24 marts och slutar annandag påsk måndag den 1 april som ligger i vecka 13.

Vart kan man resa under påsken?

Du kan resa precis vart du vill under påsklovet. Det finns massor av spännande platser i Sverige och Danmark som du kan uppleva. Du kan också välja att resa lite längre bort till Tyskland.

Vart är det billigt att resa under påsken?

Normalt sett behöver det inte kosta så mycket att resa i Sverige, Danmark och Tyskland. Beroende på vilket hotell du väljer att bo på, så kommer detta givetvis att variera i pris. Vi har hotell i Sverige, Danmark och Tyskland där du kan få en enkel övernattning från bara 659:-, så det behöver inte kosta en massa pengar att åka på en liten påsksemester.
;