osterrike

Bilsemester till Tyrolen

Ska du till Österrike är Tyrol en mycket populär destination. Tyrol erbjuder en fantastisk bergslandskap med en fantastisk natur som passar både för vinter- och sommarsemestrar. Känt som Alpernas hjärta har den vackra alpregionen med sina majestätiska berg och familjevänliga hotell erövrat barnfamiljernas hjärtan. Här kan du uppleva en av Europas mest imponerande bergsvägar, Grossglockner Hochalpenstrasse, som på vissa sträckor ligger över 2000 meter över havet. En bilresa längs denna natursköna rutt ger hisnande vyer över områdets bergstoppar och dalar, vilket gör det till en oförglömlig upplevelse.

En annan måste-se plats är Krimmler Wasserfälle, Alpernas högsta och mest fantastiska vattenfall. Kraften och skönheten i dessa kaskaderande vattenfall är överväldigande och gör det till ett populärt besöksmål för människor från hela världen.

Nere i dalarna hittar du idylliska byar som ser ut som om de är hämtade från en sagobok. Tyrols huvudstad, Innsbruck, är en sådan stad som förtrollar besökare med sin historiska charm, shoppingmöjligheter och slingrande kullerstensgator. Beläget i Inn-dalen erbjuder Innsbruck hisnande vyer över de evigt snöklädda bergstopparna, vilket skapar en magisk ram för din semester.

Om du också har blivit förälskad i charmerna i detta område, överväg att utforska vår lista över mysiga hotell nedan. Tyrol kan mycket väl vara den perfekta destinationen för din familjs nästa semester

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;