osterrike

Bilsemester till Tyrolen

Här hittar du ett sagolikt bergslandskap med en fantastisk natur som både inbjuder till vinter- och sommarsemester. Området är dessutom känt som Alpernas hjärta, och med sina majestätiska alper har området omkring Tyrolen vunnit skidsportsentusiasternas hjärtan. Här kan du uppleva en av Europas mest imponerande bergsvägar, Grossglockner Hochalpenstrasse, som på några sträckor ligger mer än 2000 meter över havets yta. Dessutom hittar du här Alpernas högsta och otroligt vackra vattenfall Krimmler Wasserfälle, som du inte får missa på ett besök i Tyrolen.

Nere i dalen hittar du de idylliska landsbyarna. En av dessa trevliga byar, som både bjuder på shopping och många vackra, historiska byggnader, samt gamla krokiga gator och gränder, är Tyrolens huvudstad Innsbruck. Staden ligger härligt belägen i Inndalen och har den vackraste utsikten till de evigt snötäckta bergstopparna.

Om du också har fallit för detta charmiga område, kan du här nedanför se listan på våra härliga hotell i Tyrolen.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!