osterrike

Bilsemester till Salzburgerland

Oavsett om du gillar wellness, musik och konst, god mat och dryck, vandring, aktiv cykelsemester eller skidåkning, så har Salzburgerland något att erbjuda till alla och envar. Salzburg är Österrikes fjärde största stad och ett av världens viktigaste centrum för konst och musik. Staden är bl.a. värd för de kända Salzburger Festspiele, som avhålls varje år i juli och augusti sedan år 1920. Staden bjuder också på otaliga operakonserter och teaterföreställningar.

Kanske är du redan bekant med Salzburg, genom att du har sett filmen The Sound of Music, som är inspelad i staden. Området bjuder på en mångfald av sevärdheter: En unik upplevelse ligger tätt på Obertraun, där du kan besöka mammuthålor – dessa hålor har underjordiska gångar med spektakulära, mångfärgade isbildningar. Besök också saltgrottorna Salzwelten Salzburg i Bad Dürmberg, upplev också några av alla kloster, slott och borgar som finns i området och ta en härlig båtuflykt på en av alla sjöarna.

Efter en dag i den friska alpluften, oavsett man ägnar sig åt fysiska aktiviteter eller utflykter till sevärdheter, så är aptiten god. Vi rekommenderar att du prövar någon av områdets specialiteter, prova t.ex. köttspecialiteter som det osannolikt möra oxköttet Pinzgauer Rind, det delikata lammköttet Tennengauer Berglamm, viltspecialiteter från Pongauer eller det saftiga fläskköttet från Almschwein. Området bjuder också på goda fiskrätter, ostar och läckra viner samt goda desserter, t.ex. Salzburger Knockerln, som är en härligt lätt och luftig sufflé.

Här på listan nedanför kan du se alla våra hotell i Salzburgerland.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!