osterrike

Bilsemester till Salzburgerland

Salzburgerland är en riktigt populär destination med något för alla smaker. Oavsett om du söker wellnessupplevelser, vackra vandringar i naturen eller bara vill utforska den charmiga regionen, har Salzburgerland något att erbjuda. Området bjuder på hisnande naturskönhet och ett överflöd av aktiviteter för resenärer i alla åldrar.

Salzburg, Österrikes fjärde största stad, är en utmärkt utgångspunkt för spännande utflykter i Salzburgerland. Besök Mammuthulerne nära Obertraun, där du tar dig med linbana, och upplev de underjordiska gångarna och färgstarka isformationerna. Du kan också utforska de historiska saltgruvorna, Salzwelten Salzburg i Bad Dürmberg, och få en inblick i områdets saltutvinningens historia.

Om du föredrar rolig och actionfylld underhållning kan du prova på de österrikiska "Sommerrodelbahnen", även kända som sommarkälkbanor. Dessa banor ger dig möjlighet att uppleva fart och adrenalin när du kör nedför backarna på en specialdesignad kälke. Sommerrodelbahnen är roliga för hela familjen och passar perfekt för både barn och vuxna.

Utöver detta bjuder Salzburgerland på charmiga byar, vackra slott, kyrkor och pittoreska landskap. Ta en avkopplande båttur på någon av de många sjöarna eller njut av en dag med avslappning och wellness på något av områdets många kurorter. Om du tycker att Salzburgerland ska vara din nästa semestermål, hittar du många mysiga hotell på vår lista nedan. Regionen erbjuder oförglömliga upplevelser och äkta österrikisk charm. Här på listan nedanför kan du se alla våra hotell i Salzburgerland.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;